Hillerødvej 58, Kregme, 3300 Frederiksværk

Kappelhøjgård

Kappelhøjgård - 18 ha smukt kuperet og fredet landskab med uhindret udsigt til Roskilde Fjord

Kun ca. 40 min. nord for Rådhuspladsen i København finder du ved Frederiksværk denne ejendom med udsigt til både Roskilde Fjord og Arresø. Ejendommen er beliggende ugenert, væk fra vejen ad charmerende lindeallé, uden trafikstøj og alligevel tæt på skole, sports- og indkøbsfaciliteter.

Den store gamle have er et kapitel for sig - en oase med store, smukke træer og et væld af blomster året igennem. Det hele emmer af fred og idyl - så meget at en lille flok rådyr og fasaner har slået sig ned i haven og dannet en lille naturlig dyrepark lige uden for stuehusets vinduer.

Stuehuset er smukt og klassisk med nyere sortglasseret tegltag. Der er et samlet boligareal på 233 kvm. Stueetagen har et bebygget areal på 205 kvm, og er indrettet med 3 skønne højloftede stuer med stuk, køkken, badeværelse, soveværelse og arbejdsværelse. 1. salen er indrettet med 2 værelser samt påbegyndelse af indretning af stort rum på 140 kvm med bl.a. nylagt plankegulv i Douglas fyr, fritlagte hanebjælker og et pragtfuldt lysindfald.

Ejendommen kan anvendes til mange formål, men er i dag indrettet som hesteejendom med 19 store lyse hestebokse og ca. 13 ha hegnet folde - kun 800 m til nærmeste rideskole.

En ejendom der skal opleves!