Guldsmedevej 2A, 3080 Tikøb

Guldsmedegården

Guldsmedegården - Hesteejendom med velfungerende dressurstald og god drift.

Midt i det skønneste Nordsjælland finder du Guldsmedegården, højt og smukt beliggende, blot få kilometer fra Fredensborg. Landskabet er kuperet og der er en fantastisk udsigt over egne marker og til Esrum Sø. Her er fred, ro samt ikke mindst meget dejligt!

Hovedbygningen er smagfuldt opført i to fulde plan og fremtræder smukt og eksklusivt. Det samlede boligareal er på 240 kvm, hvortil kommer en kælder på 120 kvm. Indvendigt er hovedbygningen moderniseret og fremtræder som en moderne og funktionel bolig med megen charme.

I stueplan og på 1. sal er der i en længe indrettet en ekstra lejlighed på ca. 100 kvm med et fantastisk kig over landskabet. Endvidere er der yderligere et fritliggende hus med en moderne indrettet bolig i 2 plan på 108 kvm.

Ejendommens hestefaciliteter er unikke. I den gamle hestestald er der 12 store lyse ogældre hestebokse. Hertil kommer en nyindrettet hestestald, med 17 store og eksklusive hestebokse m.v. I den nye stald er der mulighed for yderligere udvidelse af kapaciteten.

Super flot og nyt ridehus med udvendige mål på 22 x 62 m. Rigtig god ridebanebund samt stor isoleret og opvarmet rytterloge med kig til hele ridehallen.

Derudover udendørs ridebane, som er beliggende i smukke omgivelser, omkranset af flotte plæner og søer. Den udendørs ridebane har målene 30 x 60 meter.

Det tilhørende jordtilliggende er på ca. 25 ha., hvoraf mange er hegnede folde. En meget eksklusiv ejendom, hvorfra der også er mulighed for at drive mindre virksomhed.

Den nuværende drift er velfungerende og bidrager p.t. med ca. kr. 725.000 p.a. med mulighed for yderligere.