Mejerigårdsvej 26, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Hesteejendom med gode stald- og rytterfaciliteter samt plads til 29 heste - 20 x 40 m ridehus, to dressurbaner og springbane.

Hesteejendom med gode stald- og rytterfaciliteter samt plads til 29 heste - 20 x 40 m ridehus, to dressurbaner og springbane.

Mejerigaarden drives i dag som hestepension med en række gode faciliteter for både heste og ryttere. Alle hestefaciliteterne er sammenhængende og der er plads til 29 heste - fordelt på både ponyer og store heste. For rytterne er faciliteterne helt i top med bl.a. dejligt saddelrum samt en rigtig god og lys rytterstue.

Ridehuset er 20 x 40 meter, hvorfra der er direkte adgang fra stalden. Dressurbanerne måler henholdsvis 20 x 40 meter og 20 x 60 meter, derudover er der springbane med målene 60 x 100 meter.

Stuehuset er opført i klassisk stil i 1934 og har et samlet boligareal på 290 kvm, som er godkendt til 2 boliger. Stueplan er indrettet med entre, tv-stue med udgang til terrasse, børneværelse, gæstetoilet, stort spisekøkken med udgang til høj træterrasse, stor spisestue, soveværelse med eget badeværelse. 1. salen er indrettet med lille praktisk køkken, 2 stuer, 3 værelser, hvoraf det ene er med altan samt lille badeværelse. Såfremt man ønsker at anvende det hele som én samlet bolig kan dette også fint lade sig gøre.

Dejlig stor og ugenert have i forbindelse med stuehuset med flere gode terrasser.

Driftsbygningerne er i god stand og primært opført i 1991/1992.

Ejendommen og hestefaciliteterne er meget handicapvenlige.

Jordtilliggende udgør ca. 10 ha og er beliggende rundt om ejendommen. Jorden er dels hegnet til folde og dels bortforpagtet. Der er mulighed for tilkøb af mere jord.

En god hesteejendom med et godt indtjeningsgrundlag.

Energimærke E