Dragstrup Enghave 10, Dragstrup, 3250 Gilleleje

Dragstrupgård - 2 skønne boliger med udsigt til smuk natur og mulighed for heste

Dragstrupgård - 2 skønne boliger med udsigt til smuk natur og mulighed for heste.

Med kort afstand til Gilleleje finder du på en bakketop i udkanten af lille en landsby denne dejlige ejendom med to skønne boliger, hvorfra der er smuk udsigt over det omkringliggende landskab.

Stuehusets hjerte er et skønt lyst køkken-alrum i eksklusive materialer, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Fra spiseafdelingen er der direkte udgang til haven / stor træterrasse i hele huset længde. Derudover en stor og dejlig opholdsstue, hvorfra der ligeledes er udgang til terrasse og have. Indretningen giver den bedste udnyttelse af lyset og inviterer naturen helt ind i rummene. Lækkert rummeligt badeværelset med mange gode detaljer samt værelse.
På 1. salen er der indrettet et stort værelse med mulighed for at indrette mange flere kvm. Boligarealet i stuehus 1 udgør 170 kvm. Stuehuset er omfattende renoveret i år 2008, men mangler delvis færdiggørelse.

Den anden bolig er indrettet i en længe med et boligareal på i alt 118 kvm. Også her er det køkken-alrummet, som er husets centrum. En helt fantastisk rumfornemmelse med højt til loftet og masser af lys og detaljer. 2 dejlige værelser med direkte udgang til haven, badeværelse og stor stue på 1. salen, hvor der er åbent til køkken-alrummet nedenunder. Denne del af ejendommen er opført i år 2006.

Dragstrupgård er en 4-længet gård med hyggelig gårdsplads og en skøn gammel have. Der er ca.11 ha jord til ejendommen, så der er masser af muligheder for heste- eller andet dyrehold, ligesom der også er en mindre ridebane.

Afstanden til Hillerød er 20 min og 45 min til Rådhuspladsen i Kbh.

Alle henvendelser vedrørende ejendommen i øvrigt, herunder fremvisning, bedes efter aftale med ejeren venligst rettet til: Westring Estate, statsaut. ejendomsmægler Anni Westring, M: +45 2383 9568.