Farvergårdsvej 13, Ørby, 3200 Helsinge

Hesteejendom med 21 hestebokse og god drift.

Hyldekærgaard - Hesteejendom med 21 hestebokse og god drift.

Midt i det dejligste Nordsjælland finder du Hyldekærgaard, smukt beliggende i den lille landsby Ørby, blot få kilometer fra Tisvildeleje. Fra ejendommen er der er en dejlig udsigt over egne marker og her er fred og ro.

Den meget smukke hovedbygning fremtræder smuk og eksklusiv. Det samlede boligareal er på 300 kvm. Indvendigt er hovedbygningen smagfuldt moderniseret med respekt for det oprindelige og er samtidig en moderne og funktionel bolig. Hovedbygningen er i stueetagen indrettet med: Skønt stort spisekøkken, to stuer en suite med udgang til nem overskuelig have. Derudover værelse, badeværelse, bryggers og entré. 1. salen er indrettet med stue, 3 store værelser hvoraf det ene har balkon samt stort badeværelse.

Derudover er der et ekstra stuehus som er indrettet i en tidligere driftsbygning iår 2006. Det samlede boligareal udgør ca. 247 kvm. Det ekstra stuehus er i stueetagen indrettet med: Stue med et mindre køkken, 3 værelser, badeværelse, bryggers. 1. salen er indrettet med stort køkken / alrum med udgang til altan, master bedroom indeholdende stort soveværelse med walk-in closet og stort badeværelse.

Ejendommens hestefaciliteter er gode. I den ene hestestald er der 13 store,ældre hestebokse m.m. og i den anden hestestald er der 8 gode hestebokse.

Stort ridehus med udvendige mål på 21 x 55 m og rigtig god ridebanebund med fibre samt spejl. Derudover udendørs springbane med målene 35 x 75 meter samt dressurbane med målene 20 x 40 meter.

Det tilhørende jordtilliggende er på knap 10 ha og udlagt med hestefolde. Såfremt det ønskes, vil der være mulighed for at tilkøbe yderligere jord, op til i alt 25,5 ha.

Ejendommen er udlejet i sin helhed indtil den 15.10.2015.

Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune 5 min fra Nordkystens skønneste badestrand i Tisvildeleje, 10 min fra Helsinge og 25 min fra Hillerød centrum.