Kongevejen 94, Lønholt, 3480 Fredensborg

Hesteejendom i Fredensborg

Hesteejendom i Fredensborg

I Fredensborg, tæt på Grønholt Hegn, finder du denne skønne hesteejendom på 1,9 ha med skøn bolig og super hestefaciliteter.

Ejendommens stuehus er total istandsat i 2006. Stuehuset fremstår lyst og moderne og er indrettet med mindre bryggers, stort lyst badeværelse med kar og brus, køkken/alrum med brændeovn, hyggelig stue med udsigt til kuperet have og hestefolde samt udgang til en stor syd/vest vendt terrasse. På førstesalen er der to store værelser og et fælles opholdsrum i midten med brændeovn. Boligarealet udgør 136 kvm.

Gode driftsbygninger, hvoraf en bygning er ombygget til hestestald i 2006 med fem store bokse og egne flisebelagte paddocks på 3x7 m. Stalden har en bred staldgang, foderautomater, frostsikret vandrør og vaskeplads med koldt/varmt vand. I mellembygningen er der opvarmet sadelrum samt opvarmet rum som i dag bruges til opbevaring/værksted. Endelig er der i særskilt bygning indettet opvarmet vaskerum og toilet, samt et stort isoleret værelse. Bygningen er ikke godkendt til beboelse.

Alle hestefolde er indhegnet med trykimprægneret træ, stort læskur samt frostfri drikkekop, ligesom der er anlagt dræn ved flere indgange. En veldrænet og indhegnet ridebane på 20x60m med belysning, samt indhegnet rotunde. Der er mulighed for at ride i skoven uden at skulle på vej.

For den golf interesserede er der anlagt en Huxley golf green med 4 huller i to niveauer samt en bunker.

Ejendommen er meget energivenlig, idet der i 2011 er installeret jordvarmeanlæg til opvarmning af boligen.

Ejendommen er beliggende i Fredensborg Kommune med kun 27 min. til Rådhuspladsen i Kbh.