Frederiksværkvej 70, Skærød, 3200 Helsinge

Baunehøj - tæt på Helsinge by og mulighed for gode driftsindtægter.
Ejendommen er beliggende i udkanten af Helsinge i Nordsjælland med kort afstand til bl.a. Hillerød. Med gode tilkørselsforhold og infrastruktur er ejendommens driftsbygninger særdeles velegnet til lager, liberalt erhverv etc. med deraf mulighed for indtægter - kun godt 40 min. fra Rådhuspladsen.
Stuehuset har et samlet boligareal på 160 kvm og er i stueplan indrettet med vinkelstue med udgang til haven, nyere spisekøkken, værelse/ kontor og hall med trappe til 1. salen som er dejlig og lys med stor lofthøjde. På 1. salen er indrettet 3 værelser og møblerbar repos samt badeværelse. Derudover er der i del af længe som er indraget til bolig (anslået 40 kvm) indrettet entre, vaskerum, toilet og jacuzzi bad.
Skøn fritliggende nyere udestue på 44 kvm som er isoleret.
Ejendommens driftsbygninger på samlet 1.393 kvm er for de fleste vedkommende opført i perioden 1913-1986 og er alle gode og brugbare. Den overvejende del af driftsbygningerne udlejes i dag til forskellige formål med deraf gode driftsindtægter, men kan også kan anvendes til mange andre formål, f.eks. en ekstra bolig eller til liberalt erhverv.
Ejendommens jordtilliggende udgør 13,5296 ha og er bortforpagtet indtil den 31. august år 2020.
Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune 7 min fra Tisvilde Hegn, 5 min fra Helsinge og 19 min fra Hillerød centrum samt 42 min fra Rådhuspladsen i København.
Alle henvendelser vedrørende ejendommen i øvrigt, herunder fremvisning, bedes venligst rettet til: Westring Estate, ejendomsmægler Anni Westring, M: +45 2383 9568