Plejeltvej 7, Havreholm, 3100 Hornbæk

Bakkegaarden i Havreholm - Stort boligareal og 2 min til Klosterris Hegn og Havreholm Slot

Stort boligareal - 227 kvm fordelt på stuehus og delvis indretning af længe. Ejendommen er en dejlig velholdt mindre gård, hvor del af tidligere driftsbygning er inddraget til supplerende boligareal. En rigtig dejlig gård med masser af muligheder for at drive liberalt erhverv, og med uhindret udsigt over åbne marker og 2 min til Klosterris Hegn i Kongernes Nordsjælland.

Hovedhuset incl. mellembygning har et boligareal på 174 kvm og er indrettet med skønt stort landkøkken med udgang direkte til dejlig stor sydvendt terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes. 2 stuer ensuite, hvor den ene er en stor spisestue med dejligt lysindfald og den anden er opholdsstue med udgang til haven. Begge stuer har afhøvlede trægulve. Pænt ældre badeværelse, entre og trapperum til hhv kælder og 1. sal. 1. salen er er indrettet med 2 gode værelser hvoraf det ene har udgang til altan samt et mindre værelser. Derudover en repos som evt. kan bruges som kontor samt pænt nyere badeværelse. Kælderen har klinker på alle gulver og er meget brugbar, idet der bl.a. er indrettet bade- og vaskerum, grovkøkken, fitnessrum etc.

I længe er indrettet boligareal på 55 kvm + som er indrettet med nyere thekøkken, nyere pænt badeværelse med plads til vaskemaskinen. Stor stue med udgang direkte til terrasse samt stort værelse. Alternativt kan denne del af ejendommen anvendes til liberalt erhverv, herunder kontor, tegnestue etc.

Driftsbygningerne udgør samlet 415 kvm og er indrettet med højloftet lade med to store rulleporte, værksted, godt lager, snedkerværksted etc.

Det tilhørende jordtilliggende er på 3,1 ha og er udlagt til græsfolde, granplantage og naturarealer med et rigt dyreliv.

En ejendom, der skal opleves!

Ejendommen er beliggende i Helsingør Kommune 14 min fra Helsingør, 6 min fra Hornbæk med den skønneste badestrand, 23 min fra Hillerød centrum og 40 min til Rådhuspladsen i København.

Alle henvendelser vedrørende ejendommen i øvrigt, herunder fremvisning, bedes efter aftale med ejeren venligst rettet til: Westring Estate, ejendomsmægler og valuar MDE, Anni Westring, M: +45 2383 9568.