Skærødvej 66, 3200 Helsinge

Lykkeshøj

Midt i den smukkeste Nordsjællandske natur, for enden af en lille markvej, finder du denne ugenert beliggende lystejendom med udsigtskile til Arresø.

Charmerende stråtækt vinkelhus, hvor der er bolig i den ene del og staldbygning i den anden. Ejendommens bolig har mange disponible kvadratmeter, men er ældre og trænger til renovering.

Stuehuset har et samlet boligareal på 188 kvm og er indrettet med: Stort spisekøkken med udgang til dejlig vestvendt terrasse, to stuer en suite med franske døre og udgang til samme dejlige terrasse, 2 børneværelser, mindre ældre badeværelse, vindfang og entre med trappe til soveværelse på 1. sal, stort bryggers/vaskerum samt en række disponible rum i stalddelen der udgør 124 kvm, der primært har været anvendt til egne udstillingshunde.

Ejendommens store driftsbygning har et bebygget areal 430 kvm og er indrettet med lade, stald og værksted m.m. Derudover garage/udhus og drivhus

Ejendommens grundareal er 8.076 kvm der primært er have og lidt mark.

Har du drømmen om at bolig på landet med stor køkkenhave, dine hunde og et par heste samt masser af plads er denne ejendom måske noget for dig?

Ejendommen er beliggende ved Annisse i Gribskov Kommune, kun 5 km fra Helsinge centrum og 17 km fra Hillerød centrum. Afstanden til Rådhuspladsen i København er 50 km.