Åmosevejen 3, Ørby, 3210 Vejby

Morelsgård - Smuk, klassisk idyl med god plads til 3 generationer samt heste

Ejendommen er beliggende tilbagetrukket for enden af blind vej og med et par minutters gang til trinbræt for det lokale tog.

Det fritliggende stuehus danner sammen med 3 længer rammen om den stemningsfyldte og hyggelige pigstensbelagte gårdsplads, som henfører dig til en anden tid, med den gode stemning.

Skøn gammel parklignende og ugenert have med mange hyggekroge, store træer, og mulighed for den helt store køkkenhave.

Boligarealet i stuehuset udgør 310 kvm og er opdelt i to enheder. Den østlige del er i stueplan indrettet med stort, nyere Ikea spisekøkken, stort badeværelse med både spa og brus og to dejlige stuer ensuite, hvorfra der bl.a. er franske døre til terrasse samt hyggelig brændeovn. I entre er der trappe til 1. salen som er indrettet med soveværelse med fransk altan, soveværelse med walk-in, samt møblerbar repos. Den vestlige del er i stueplan indrettet med ældre Ikea spisekøkken, stort badeværelse med brus, lys og dejlig sydvendt stue samt hall med svungen trappe til 1. salen som er indrettet med dejligt soveværelse med fransk altan, to værelser og disponibelt rum som kan blive til endnu et værelse.

I den østlige længe er der indrettet stort køkken-alrum med udgang til terrasse og have, to værelser, hvoraf det ene har udgang til østvendt terrasse, stor entre med trappe til 1. salen som er indrettet med stue med loft til kip samt stort værelse som alt sammen er registreret som erhverv, med et anslået areal på ca. 165 kvm. Resten af længen på ca. 210 kvm er indrettet med bl.a. fælles "vaskecentral", depotrum, værksted etv.

Alle beboelseskvadratmeter på ejendommen opvarmes med træpillefyr.

Ejendommens driftsbygninger kan anvendes til mange formål, f.eks. Islandske heste, værksted, opbevaring, gildesal m.m. En gård med mange muligheder.

Jordtilliggende udgør 4,2 ha som er udlagt til græs og mindre ridebane.

Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune 15 min fra badestrand, 15 min fra Tisvilde Hegn, ca. 30 min fra Hillerød og ca. 55 min fra Rådhuspladsen i København.