Attemosevej 1, Freerslev, 3400 Hillerød

Sandaasen - hobbylandbrug med rigtig mange gode boligkvadratmeter og økologi i højsædet

Lidt uden for Hillerød finder du Sandaasen, som er et mindre hobbylandbrug med to rigtig gode boliger og masser af plads til den store økologiske køkkenhave, dine islandske heste eller noget helt andet.

Ejendommen er en charmerende og hyggelig 3-længet gård hvor 2 tidligere driftsbygninger delvist er blevet omdannet til boligareal og hvor bygningerne omkranser en hyggelig solrig sydvendt pigstensbelagt gårdhave. En rigtig dejlig og naturskøn gård, som er beliggende på en blind vej.

Stuehuset har et boligareal på 358 kvm og er indrettet med skønt stort landkøkken/alrum med masser af gennemgående lys, udgang direkte til dejlig nordvendt terrasse samt den sydvendt gårdhave, hvor de lune sommeraftener kan nydes. Stort åbent opholdsrum med skøn masseovn, som er en hyggelig supplerende opvarmning midt i det store rum, samt trappe til 1. sal. Derudover kontor, stort badeværelse med kar, gæstetoilet, og tre gode soveværelser, hvoraf det ene er med hems, stort grovkøkken og derudover viktualierum i den lille kælder. 1. salen er indrettet med stue, to værelser, badeværelse med brus samt stort soveværelse.

I den ene længe er den anden bolig indrettet med et samlet areal på 110 kvm som er indrettet med køkken/alrum med brændeovn, opgang til 1. sal samt udgang direkte til stor øst- og sydvendt terrasse med sol det meste af dagen. Praktisk bryggers ligeledes med udgang til have. Stort badeværelse samt værelse også med udgang til haven. 1. salen er indrettet med stort værelse og stue som er adskilt af en svalegang.

Heste-/fårestald med 7 gode bokse og derudover maskinhus, løsdriftsstald, garager etc.

Det tilhørende jordtilliggende er på knap 13 ha og er udlagt til græsfolde m.m.

En unik ejendom, der skal opleves!

Ejendommen er beliggende i Hillerød Kommune 10 min fra Hillerød C og godt 30 min til Rådhuspladsen i København