Frederiksværkvej 90A, Ramløse, 3200 Helsinge

Hyrdegaard - Mange boligkvadratmeter og udsigt til Tibirke Bakker

Hyrdegård har mange istandsatte kvadratmeter med rigtig god plads til den store familie, flere familier som ønsker at bo sammen og/eller liberalt erhverv.

Ejendommen har hele to stuehuse som følger:
Stuehus I har et samlet boligareal på 180 kvm, iflg BBR, men reelt 230 kvm, hvoraf 27 kvm er på 1. salen. Stueplan er indrettet med stort lyst køkken/alrum med loft til kip udgang til både have og gårdhave, stort soveværelse samt dejligt stort badeværelse med brus og jacuzzi spa, børneværelse samt stort værelse og badeværelse, som ikke er helt færdigindrettet. Derudover er der nogle rum, herunder ældre badeværelse, værelse, rigtig godt bryggers og entre med opgang til 1. sal, hvor der er to store værelser, som ikke er istandsat.

Stuehus II har et samlet boligareal på 215 kvm, hvoraf de 90 kvm er på 1. salen. Stueplan er indrettet med køkken, to stuer en suite, 3/4 værelser samt badeværelse. 1. salen er indrettet med mindre køkken, stor stue samt soveværelse samt nedgang til selvstændigt badeværelse i stueplan.

I nordvestlige længe er en nyindrettet erhvervsdel indeholdende køkken/alrum med loft til kip, værelse, badeværelse som næsten er færdigt samt værelse på 1. sal.

Isoleret hal på hele 400 kvm, med gulvvarme som er opført i år 2016. En rigtig fin hal, som giver mange muligheder for anvendelse.

Derudover en hestestald med 4 hestebokse m.m.

Opvarmning af ejendommen er via Stokerfyr, som p.t. anvender korn til opvarmning, men der kan også anvendes andre varmekilder til fyret, herunder træpiller.

Ejendommens jordtilliggende udgør samlet 11,8 ha og er hovedsageligt beliggende lige omkring ejendommen. En del af jorden, på modsatte side af vejen, er beplantet med juletræer og bøg samt græsudlæg. Jorden på samme siden som ejendommen har tidligere været beplantet, men alt er nu rodfræset og er igen klar til at være agerjord.

Det bemærkes, at sælger driver erhverv fra ejendomme med et stort udendørs oplag som vil blive fjernet i forbindelse med et salg af ejendommen.